Veranda Plaza, Amstelveen

Veranda Plaza
Walenburg 9, Noorddammerweg 87B
1187 DV Amstelveen
Postbus: 1187DV
Noord-Holland

Beschrijving

Veranda Plaza is een persoonlijk, transparant en laagdrempelig bedrijf, dat gespecialiseerd is in exclusieve houten veranda's en overkappingen.
Wij zijn dan ook geen verandafabriek, die alleen maar aan de omzet denkt.
Voor ons bent u geen nummer, maar wordt u als klant met respect behandeld. Bovendien is het voor ons belangrijk, dat wij zelf ook voldoening halen uit ieder project. Daarnaast onderhouden wij graag een goed, open, transparant en vooral laagdrempelig contact met al onze klanten.


Gedetailleerde beschrijving:
Veranda Plaza is een persoonlijk, transparant en laagdrempelig bedrijf, dat gespecialiseerd is in exclusieve houten veranda's en overkappingen. Wij zijn dan ook geen verandafabriek, die alleen maar aan de omzet denkt.
Voor ons bent u geen nummer, maar wordt u als klant met respect behandeld. Bovendien is het voor ons belangrijk, dat wij zelf ook voldoening halen uit ieder project. Daarnaast onderhouden wij graag een goed, open, transparant en vooral laagdrempelig contact met al onze klanten.
Op de website van Veranda Plaza, vindt u dan ook alle informatie als het gaat om onze houten kwaliteit veranda’s, terrasoverkappingen, carports, terrassen, balustrades en alle aanverwante opties en mogelijkheden.
Een veranda, terrasoverkapping of carport van Veranda Plaza geeft dan ook, buiten het genot, een absolute meerwaarde aan uw woning.
Al onze veranda’s, terrasoverkappingen, carports, terrassen en balustrades, worden in overleg met onze klanten, in diverse houtsoorten, op maat voor u gemaakt.
Wij werken met een representatief team van nette, betrouwbare vakmensen, die klantvriendelijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.
Zeker ook voor de wat kleinere veranda of terrasoverkapping kunt u natuurlijk bij ons terecht, want wij leveren veranda’s, terrasoverkappingen, carports, terrassen en balustrades in bijna alle denkbare maten, vormen en prijzen.
Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw veranda te voorzien van glazen schuifwanden, zodat u uw veranda geheel kunt afsluiten, maar u toch de volledige transparantie blijft behouden en tijdens alle seizoenen van uw veranda optimaal kunt blijven genieten.
Veranda Plaza zorgt, ongeacht het jaargetijde, voor een continue harmonie tussen uw veranda of terrasoverkapping en uw woning en vice verca.
Kortom, wij laten u exclusief genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen.
Trefwoorden:
Overkappingen, Hekwerk, Carport, Veranda, Vlonders, Vlonder, Terrasoverkapping, Balustrades, Terrassen, Lichtstraat, Terrasverwarming, Balustrade, Tuinkamer, Terra, Glazen Schuifwanden, Buitenkamer, Houten Veranda, Daklichten, Glazen Schuifwand, Houten Balustrade, Vlondervloer, Vlondervloeren, Houten Overkapping, Houten Terrasoverkapping, Houten Verandavloer, Verandavloer, Verandavloeren
Veranda Plaza zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Veranda Plaza!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Atalantalaan 7
  1432 NH  Aalsmeer
 2. AALSMEERDERWEG 334
  1432 CZ  Aalsmeer
 3. AALSMEERDERWEG 351
  1432 EA  Aalsmeer
 4. ERNEST CLAESLAAN 11
  1187 VB  Amstelveen
 5. LOETHOELILAAN 127
  1187 VG  Amstelveen
 6. MARJOLEINLAAN 44
  1187 EJ  Amstelveen
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken